Saltet dadelkaramel tærte

Ingredienser:

BUND:
SALTET DADELKARAMEL:
CHOKOLADE MOUSSE TOPPING:

Fremgangsmåde:

BUND:
1. Kom alle ingredienser til bunden i en foodprocessor og kør det til en smuldret og klistret konsistens.
2. Tryk det jævnt ud i en 22 cm tærteform beklædt med bagepapir, så du nemt kan tage tærten ud igen.
3. Sæt bunden på køl imens du laver karamellen.

SALTET DADELKARAMEL:
6. Kom de udstenede dadler i en skål-og hæld kogende vand over dem og lad dem trække heri i 15 mm.
7. Hæld vandet fra og kom alle ingredienserne til karamellen i en foodprocessor og blend det helt jævn cremet.
8. Spred karamellen ud over bunden og stil den på køl i 1 time.

9. CHOKOLADE MOUSSE TOPPING:
10. Kom kokosfløden i en gryde og smelt det ved lav varme.
11 Tilsæt chokoladen lidt ad gangen og rør i det indtil alt chokoladen er smeltet.
12. Fordel chokomoussen henover karamellen, drys evt. flagsalt med lidt flagesalt og sæt den på køl i mm. 1 time inden den serveres.