Ovnbagte samosa med søde kartofler og ærter

Ingredienser:

Fyld:

Fremgangsmåde:

1. Start med at lave dejen ved at ælte alle ingredienser godt sammen med hænderne, til du har en samlet dej.
2. Pak dejen ind i et fugtigt viskestykke og lad det stå, imens du laver fyldet.
3. Skær de skrællede kartofler i små tern og kog dem i saltet vand i 10 minutters tid, til de er møre.
4. Hæld vandet fra og mos kartoflerne groft.
5. Skræl løg, hvidløg og ingefær og hak det hele fint.
6. Kom alle 3 ting på en varm pande med 1 spsk olivenolie og steg det et par minutter, før du tilsætter chiliflager, spidskommen, garam masala og et pænt drys salt.
7. Skyl spinat og hak det groft og kom det på panden sammen med ærter og limesaft. Vend det hele rundt i et par minutter og rør det så sammen med de søde kartofler.
8. Del dejen i 4 dele og rul dem ud til 4 cirkler (2-3 mm tykkelse) på et meldrysset bord.
9. Halver hver cirkel så du får 8 halvmåner.
10. Start med en halv, fold kanterne op så de lige sider præcis møder hinanden, smør med lidt vand og tryk dem godt sammen.
11. Fyld med en god spsk fyld og rul/tryk enden sammen, så den er helt lukket.
12. Fortsæt med alle 8 og placer dem på en bageplade med bagepapir.
13. Pensl dem på begge sider med lidt olivenolie og bag dem ved 220 grader i ca. 15 minutter.