Familien Schack Banner's webside
Risalamande
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
  • 1. Bring vandet i kog i en mellem stor gryde.
  • 2. Tilsæt grødris og rør rundt i 1 - 2 minutter.
  • 3. Tilsæt sojadrik og lad det koge i 10 minutter, derefter halv temp i 40 minutter med jævnlig røring!
  • 4. Lad gryden stå til den kan sættes i køleskabet til dagen efter
  • 5. Kom mandlerne i en lille skål, hæld kogende vand over dem, lad dem stå i 1 - 2 minutter og gør det igen, kom nu koldt vand over dem. Nu kan de nemt smuttes.
  • 6. Pisk soja fløden i 5 - 10 minutter
  • 7. Hak de smuttede mandler og bland dem sammen med risengrøden og den piskede sojafløde og kom derefter vaniljapulver i. Brug gerne en håndmixer.
  • 8. Det kan spise herefter eller dagen efter